Kul i skolan

Tjabba! 

 
Den här onsdagen har varit riktigt kul, mest av första lektionen där eleverna fick kladda med färg. Jag hade halvklass och vi hade precis läst en saga om en fisk, när de swn skulle få måla en egen fisk på papperstallrikar med flaskfärg. Många av fiskarna blev sååå fina! Nästa vecka ska jag göra samma sak med den andra gruppen, och sen ska de upp på väggen i klassrummet. Då ska jag ta kort så ni får se hur snygga de blev! 
 
Rymdtemat vi håller på med just nu går också bra. De har så mycket att säga och så många frågor! 
Många vill dock inte höra på eftersom det går emot vad de tror på och deras religion. Men men..det är kul att ha lektion när de är så engagerade! 
 
Nu ska jag hem och käka mat, läsa och se på cityakuten tror jag. Imorgon är det APT till jättesent, så man får väl passa på att vila idag!
 
 
 

Vi klarade måndagen!

Ja, då var det måndag igen, och även den här gången tog vi oss igenom det! 

Jag räknar ner dagarna till Londonresan och höstlovet. Snaaart snart snart är det dags. Bara 32 dagar kvar, tror jag! :) 
 
Den här veckan hoppas jag går fort för på fredag kommer Tina hit efter att hon har varit på bokmässan med sitt jobb! Sen på lördag ska vi gå på Liseberg, om vi kommer fram på grund av nazistdemonstrationen som ska vara då, förstås. Så sjukt! 
Men det ska bli kul att träffa Tinis! 
 
Victor är iväg på handbollsträning just nu och jag sitter och slappar framför TV:n. Jag gjorde pannkakor nyss dock, vilket var längesen så det var gott!! :) 
 
Ha en bra vecka! 
 

Lördag hos Hayk

Hej! 

 
Gårdagen spenderade vi mestadels hemma, men på kvällen åkte vi ut till olika områden i Göteborg för att se vart vi skulle vilja köpa vår framtida lägenhet. Det var mest för min skull för att jag skulle få en känsla för hur det skulle vara att bo där, och det var riktigt trevligt att åka omkring och säga:
"Ja, här skulle jag absolut kunna tänka mig att bo!"
 
Idag har vi storstädat lägenheten, och senare ikväll ska vi iväg till Hayk och umgås med folk. Det ska bli riktigt kul eftersom det var så längesen vi sågs! :) 
 
Ha en fin lördag!