En himla bra jul

En himla bra jul har det varit! Vi åkte som sagt upp till stugan den 22:a och åkte hen igen igår. Där emellan har det ätits julmat (såklart, man gör ju knappt något annat i flera dagar!), spelats spel och kort, åkts pulka m.m. 
Sånt som hör julen till helt enkelt. 

Det kom massvis med snö i helgen så vi (eller mestadels victor) har skottat en hel del. Han fick till och med bort snön från bastutaket! 
Alla grabbar, utom Elliot, bastade den 23:e. Vi trodde att Julian skulle klara max 5 minuter innan han skulle tröttna, men han satt nog en kvart! Rätt bra gjort ändå för en 4-åring! 

Vi har självklart slappat en hel del och tagit en tupplur ,eller flera, för det är ju också sånt som hör julen till 😅 himla skönt! 

Elliot fick dock feber på julafton men var inte så påverkad av det just då. Men det blev värre sen. Och hostan han har är jättejobbig, stackarn! Han kunde inte sova ett par nätter eftersom den störde honom så mycket, och han har varit mycket ledsen och inte kunnat äta särskilt mycket. Han har nog haft rätt så ont! 
Men idag är det lite bättre i alla fall! Febern är borta och han kan äta igen 😊 
Men det var inga roliga dagar på den fronten! Men pulkaåkning var ändå en stor hit enligt Elliot. Han satt där bak och sjöng för det mesta😄 

Vi andra börjar också bli förkylda nu, men vi hoppas att det stannar här och inte blir värre. För det som Elliot har haft (och fortfarande har) vill ingen av oss ha. Fy, vad det är jobbigt! 
Så vi har inga planer för nyår, för vi räknar med att inte vara så pigga då 😅 men vi hoppas! 

Ha det fint!