Friday-feeling

Tjabba! 

Äntligen är det fredag, och bara en vecka kvar till påsklovet! Längtar som tusan! 

Veckan har gått både segt och fort på samma gång, och det har gått ganska bra kan jag tycka. 

Idag fyller pappa år så idag ska vi hem till skövde en sväng. Det ska bli mysigt! :) 

C'ya! 

Kodjo

Alltså, lördagens show med Kodjo var så jäkla rolig! Får ni chansen så gå! Förutom lasersome och impro-teater så var det det roligaste jag gjort på länge!! 

 
Efter showen var vi i alla fall hungriga, och då mötte vi upp Oliver, Basse, chrille, Hayk och Ted i stan och käkade lite. Sen gick vi till en pub och drack lite öl innan det var dags att åka hem och sova. 
 
Victor jobbade i söndags så då var jag hemma, var ute på en promenad i det fina vädret, läste, städade lite smått och sådär. En skön söndag :) 
 
Och idag fyller en viss Frida 25 år, och halvvägs till 50. Herregud liksom! ;)
Det enda jag vet om dagen är att vi ska ut och käka någonstans lite senare, var får jag inte reda på! Spännande! 
 
Nu är jag påväg hem och ska slappa en stund innan vi ska iväg. 
 
Kram! 
 
 
 

Lördag

Tjabba! 

 
I torsdags var det studiedag, och även om vi slutar sent så var det skönt att ha en barnfri dag utan en massa skrik och bråk :) 
 
Och igår efter jobbet åkte jag in till stan för att möta Victor, basse och chrille i Nordstan. Vi gick runt där en stund och sen gick vi till Kungsportsplatsen för att käka glass i det fina vårvädret. Efter en tur på systemet åkte vi hemåt och käkade, och sen blev det ett par filmer innan vi somnade. Skönt! 
 
Idag är det ju våffeldagen så vi började dagen med våffelfrukost, och sen åkte vi ut till Saltholmen och hade det himla trevligt vid havet. När vi började bli hungriga så åkte vi hemåt igen, och direkt efter maten ringer quan och frågar om inte victor kan vara med på match. Som vanligt fick vi stessa lite till arenan, men vi kom i tid och vic hann till och med värma upp :) 
 
Senare ikväll ska vi åka in till stan och gå på stand-up show. Kodjo kommer till stan, så det fick vi ju inte missa :) 
 
C'ya!