Äntligen fredag!

Tjabba! 
 
Igår var återigen en sån där dag då jag åkte fram och tillbaka till Växjö över dagen. Rätt jobbigt, men i och med att jag inte ska ner förrän den 18 maj (och då är det examensmiddag som gäller!) så kändes det hela okey ändå. 
 
Vi hade opponering på morgonen och sen hade vi handledning på eftermiddagen. Snacka om att det är mycket att rätta till. Men det är bra att de är petiga så att det förhoppningsvis blir godkänt i slutändan. 
 
Jag var helt slut igår när jag kom hem och somnade på soffan en stund. Det var ganska skönt kan jag ju tala om :) 
 
Idag har jag varit ute med hundarna och packat det sista, för nu är jag påväg ner till Göteborg :) 
Jag tänkte vara där lite drygt en vecka, vilket ska bli skönt! Tyvärr blir jag ju inte av med plugget ändå, men det går nog bra!
 
När jag kommer fram så ska vi hjälpa Victors syster Jennie litegrann och sen får vi se vad som händer. Jag har inte haft en lugn stund på två veckor känns det som, så jag hoppas på en lugn kväll! :) 
 
Kram!
 

Plugg hela dagen

Tjabba! 

Idag har jag pluggat större delen av dagen då jag försökte sammanfatta intervjun jag var på igår. Vilken tid det tar alltså!

Sen har jag också läst igenom det arbete som jag och Louise ska opponera på imorgon på seminariet. Lika kul som det låter! 
Jag försökte också läsa igenom vårat egna arbete mer noggrant så att vi skulle kunna "försvara" det om det skulle behövas. 

Sen har jag såklart tagit hand om hundarna och varit ute på ett par promenader med de, varit och handlat och packat litegrann inför fredag då jag åker till Göteborg en vecka :) 

Så jag har knappt fått en lugn stund på hela dagen, men i helgen kan jag i alla fall ta lite ledigt. Det ska bli skönt! :) 

Kram! 

sniglarna på växjöbostäder

Hej! 

Sitter just nu hos växjöbostäder för att lämna in nycklarna till lägenheten. De är inte direkt snabba här om man säger så...sniglar hela högen ;) 

Dagen började i alla fall med att jag åkte ner till Växjö vid sju imorse. Jag skulle nämligen göra en intervju med en lärare till examensarbetet. Det gick bra! 
Sen fick jag dock skynda mig till lägenheten för att städa ett par timmar till innan besiktningen. 
Jag tyckte att jag var oerhört noggrann när jag städade, men ändå fick jag städa lite till efter att besiktningsgubben hade gått. Att de ska vara så petiga! Med tanke på hur det såg ut när jag flyttade in så borde det inte varit några problem enligt min mening...

Hur som helst har jag städat klart nu och ska alltså lämna in nycklarna. Sen bär det av hemåt Karlsborg igen. Låååång dag! 

Kram!