Träning

Hej!

Det är så skönt att slippa plugga den här veckan. Fast det känns nästan lite som lugnet före stormen. Nästa vecka kommer det vara fullt upp, vilket man ju kan förstå när det är sista veckan på kursen. Tänk att vi redan har klarat av två kurser i skolan. Sjukt!
Den här veckan ska jag i alla fall bara njuta av att vara lite ledig från läxor!

Igår var jag ute och sprang en vända, och jag kan inte neka till att jag har lite träningsvärk idag. Jag har bestämt med ett par kompisar från klassen att vi ska prova gymmet vid badhuset imorgon efter skolan, eftersom vi slutar klockan tolv imorgon. Jag kommer ha grym träningsvärk hela helgen..!

Nu ska jag titta på film hade jag tänkt :)

Kram!

Besök och äventyr

 
Hej!

I helgen hade jag besök av Tina och Jonte, som ville se hur jag, Alicia och Carro har det här i Växjö. Super!
I lördags hade vi dessutom besök av en liten mus i köket. Det var minsann ett äventyr! Det slutade med att den smet, men sen har den inte dykt upp något mer så vi får hoppas att den blev så chockad att den inte vill komma tillbaka till mitt sopskåp ;)

Idag hade vi lite gympa i skolan, eller rättare sagt "rör dig-lär dig". Det började med föreläsning vid gympasalen och sen fick vi leka lekar och köra hinderbana m.m. Superkul!

Nu hade jag tänkt slappa lite!

Kram!
 

Nu tar jag helg!

Hej!

Efter en jobbig vecka tar jag helg! Jag är nämligen ledig imorgon. Därför tänker jag ta en rejäl sovmorgon!

Efter att ha somnat på soffan kom jag på en mycket intressant och viktig tanke när jag vaknade två timmar senare. Hur kommer det sig att man alltid somnar direkt när man bara "ska vila ögonen" på soffan, medan det kan ta upp till två timmar att somna i sin egen säng?!

Knepigt...

Hur som helst har den snöat här idag. Det vräkte ner förut och nu ligger det kvar lite vitt på marken. Även om jag längtar till jul känns det lite väl tidigt med snö just nu. Tänk att det var 17 grader och sol i söndags...det kan man inte tro! :)

Kram!