Solig långhelg i Ruda

Hej!

 
Jösses vad det har varit varmt i helgen. 28 grader var det i lördags och då passade vi ungdomar på att åka och bada med hundarna. Det var inte alls särskilt kallt i vattnet heller, utan ganska skönt :)
 
Annars har vi grillat, spelat krocket och kubb, varit ute med hundarna, käkat glass, varit i Mönsterås och kollat på gamla filmer på kvällarna. 
Tyvärr har det inte blivit särskilt mycket sovande för alla klockor som står och tickar och slår varje halvtimme. Men kul har det varit! Och guye fick träffa Saga och Victor för första gången också, vilket gick kanon! 
Så vi har haft en riktigt fin helg! 
 
Måndagen förde dock med sig regn och idag har det tråkigt nog varit lite höstväder. Det ska vara ungefär likadant hela veckan, så det är tur att vi åker till Hong Kong på fredag! :D
 
Hoppas ni också haft en fin långhelg! 
 
Kram! 
 
 
 

Skolans dag och långhelg

Hej! 

 
Nu är det långhelg! 
 
Efter att ha vart på jobbet till 19:30 igår, med endast 1 timmes paus (på 12 timmar) kände jag mig ganska mör i både kropp och knopp. 
Vi hade öppet hus på skolan och klassen skulle ta hand om cafét, tillsammans med en annan klass. Det är väääldigt högt tryck på caféet under de två timmarna det är öppet hus. 
Tänk att det är 10 bord med fika, kaffe, te, tårtor, saft, chokladbollar, bullar och allt vad det är. Man springer och fyller på och fyller på, tar emot pengar från alla håll hela tiden, helat från flera personer samtidigt, ska hålla koll på att barnen ger rätt växel tillbaka, föräldrar vill småprata och hälsa samtidigt som en unge skriker att vi måste fylla på med mer saft. Konstant tryck i två timmar. Trots att det var så rörigt och mycket att göra var det ändå väldigt kul! 
 
Idag har vi suttit med bedömningar hela dagen vilket är mindre kul. Men nu är det långhelg! :D 
 
Imorgon ska vi hämta hundarna i Jönköping innan vi beger oss till Guye i Småland. Tompa och Saga ska också med, mysigt! 
 
Kram! 
 
 
 

Blommor och plantering

Tjabba! 


Idag har jag varit rätt trött eftersom jag stannade uppe och kollade på hockeyn igår. Men det var det helt klart värt! Grattis Sverige till guldet! :D 

Annars har jag planterat blommor i den ena klassen idag och ska göra det med den andra klassen imorgon. Dessa ska de sen få ta med sig hem vid skolavslutningen! 

Imorgon blir det en superlång dag då vi ska ha öppet hus på skolan på kvällen. Det är slut halv åtta. Tur att det är studiedag på onsdag, för då kan jag åka en halvtimme senare till jobbet istället :)

Kram!