Prag

Hej! 

 
Igår skulle vårt flyg gå vid fem, men vid två fick vi ett sms som sa att flyget var inställd. Vi åkte ändå till flygplatsen för att se om vi kunde ta ett annat flyg.
Det kunde vi! Två timmar senare än vi egentligen skulle åkt, men vi kom ändå fram bara en halvtimme senare än vad vi först skulle gjort :) 
 
Vi hade kul ändå och det kändes inte som att det tog så lång tid att vänta på flyget, även om vi väntade på Landvetter i mer än fyra timmar. 
 
När vi kom fram till hotellet var det väldigt sent, men vi satte oss i hotellbaren och skålade lite eftersom det var Teds födelsedag! 
 
Idag ska vi ut och kolla läget på stan. Det ska bli spännande! 
 
Kram! 

 

 

Annandagen

Då var julen över för den här gången och den har varit lika bra som alltid, om inte bättre! Nu var det ju sista julen i Karlsborg så man fick ju ta vara på den ordentligt :)

 
Vi har gjort allt det där gamla vanliga..ätit för mycket god mat, spelat spel, pusslat, gått ut med hundar och hyrt gympasalen och spelat lite boll. Vi var inne en sväng i stan igår också så att Vic kunde köpa sig en ny telefon. :) 
 
Idag har alla åkt hem, utom jag och Tompa. Jag stannar till imorgon och Tompa åker hem ikväll. 
 
Imorgon ska jag träffa växjöligan i Skövde innan jag åker hem till Partille igen. Och på torsdag åker vi till Prag så på onsdag blir det nog en dag med packning och förberedelser skulle jag tro!
 
Kram! 
 
 
 

God jul!

Hej! 

 
Jag har gått på jullov efter en riktigt fin julavslutning, och en hel del julklappar från eleverna. Riktigt gulligt tycker jag! 
 
Första lovdagen, igår, julstädade vi riktigt ordentligt här hemma. Så nu är det rent och fint igen. Senare på kvällen var vi på bio, vilket var väldigt mysigt :) 
 
Idag ska vi hem till Karlsborg för att fira jul, men vi blir inte ensamma. Hayk kommer med oss och firar jul med oss, eftersom vi tyckte att det skulle vara himla tråkigt om han satt själv på julafton. Hans familj bor nämligen i Armenien. Så det ska bli skoj att han också kommer med! :) 
 
Ha en riktigt god jul så hörs vi! Kram!