Skola och godisförbud

Hej! 


Den här veckan har gått ganska fort, trots enorm förkylning. Eleverna har det likadant och de tyckte att både de och jag skulle gå hem i tisdags..det tyckte jag också! ;) 

Annars har det gått bra, förutom att det är mycket att göra som kulturombud, och mycket spring mellan klasser. 

Nu ska jag i alla fall åka hem till Victor och käka mat, vilket ska bli himla gott! Sen ska vi nog bara slappa och förbereda oss inför sista dagen innan helgen! :D 

Men jag har nog glömt att berätta att vi har godisförbud just nu. Det är jättesvårt! Speciellt när vi vann stjärnvinst på Liseberg! Men det går, och nu är det bara en månad kvar! 
Vi kommer dock ta ett undantag för att gå på choklad- och delikatessmässan i göteborg i september. Det är ju faktiskt väldigt sällan det är något sådant!!  Och det är ju bara under några timmar! :) 

Ha en fin torsdag! Massa kul!

Oj! Den här helgen bara flög förbi! I torsdags kom Quan och Ida över till oss på kvällen för att umgås lite, vilket var mysigt! 

Då bestämde vi att de skulle följa med oss och köpa vår nya Tv på fredagen, och sedan inviga Tv:n på söndag med bingolotto. 
 
Sagt och gjort. Efter jobbet i fredags kom victor och ida och hämtade upp mig och då åka vi och köpte både ny tv-bänk och tv. Efter det kom quan och mötte upp oss när han hade slutat jobba och vi åkte hem till oss för att bygga ihop möblerna. Pö vägen hämtade vi basse också, som var sugen på taccos, vilket vi skulle bjuda på senare på kvällen :) 
 
När allt var ihopbyggt och uppätet spelade vi en match på risk, men de andra tycker inte att det är så kul eftersom jag vinner hela tiden ;) haha! 
 
I lördags var vi ute och åt med Martin, Adrian, Quan och Ted för att sedan spela shuffleboard på biljardpalatset. Kul! :) 
 
Och igår var det ju som sagt bingolotto för hela slanten! Vi hade 6 lotter, men ingen vann så mycket som en ny lott ens...tråkigt! 
 
Nu har jag precis slutat jobbet och väntar på bussen som ska ta mig hem. Där ska jag bara slappa och kanske till och med sova en stund, för jag har fått den typiska terminsstarts-förkylningen. 
 
Ha det bra! 
 
 
 

Först jobb, sen powernap

Hej!
Inser nu att mina onsdagar är sjukt sköna! Halvklasspass i svenska på morgonen och sen halvklasspass i No. Kan inte bli bättre! Förutom att jag inte har någon lektion efter lunch, utan egen planering istället. Riktigt gött!
 
Idag slutar jag klockan 15 och då skulle Victor komma och hämta mig sa han! Han är så snäll min Vic! :)
Sen vet jag inte vad som händer mer idag, förutom att jag ska ta en powernap när jag kommer hem. Jag är sååå trött! Det ska bli skönt att få lägga sig i sängen en liten stund sen.
 
Tosca opereras idag, stackarn! Men det verkar gå bra för jag fick en bild av mamma nyss :)
 

Hoppas ni har en bra onsdag!