Intensivitet

Hej! 

 
Alltså helgen var toppenbra nere i Växjö. Tåget var ju naturligtvis försenat (ingen nyhet kanske) och jag kom för sent till vår bordbokning till Pinchos, men vi hann i alla fall äta i lugn och ro ändå tack och lov. 
Utgången på Grace var fantastiskt bra och vi dansade hela natten lång! Superkul! Hade dock väldigt ont i öronen sen ;) 
 
Det var så kul att träffa mina fina kompisar igen, och den här gången utan sambo, så att det bara var växjöligan-häng! Precis som förr! Superhärligt!
 
Nu är tyvärr helgen över och en jätteintensiv vecka är påbörjad. Det är så mycket att jag knappt vet vad som är upp och ner! Men snart är det fredag ändå, och då blir det en lite längre helg :) 
 
Idag var vi i slottsskogen med eleverna och gick på en lektion om bondgårdsliv! Jättebra! Vi passade även på att käka där och leka på en stor lekplats. Fröken Frida lekte också av sig och åkte rutchkana och klättrade och hoppade. Kul! 
 
Sen har utvecklingssamtalen kört igång också, och det är full fart på de och alla IUP:er som ska skrivas. 
 
Men.nu ska jag hem, och där står maten på bordet och väntar på mig. Bättre kan man ju inte ha det :) 
 
Kram! 
 
 
 

Fredagsstäd!

Tjabba! 


Nu är det helg, men känns som torsdag. Skönt med en lite kortare vecka, när nästa vecka kommer bli så intensiv och med sena dagar. 

Imorgon ska jag ner till Alicia i Växjö eftersom hon fyller år! Kul! :) 
Vi kommer äta god mat och gå ut på grace, och ha det superbra! 

Idag vet jag inget mer om.efteiddagen förutom att vi ska städa och laga taccopaj. Så gott! 

Ha en bra fredag! 


Påsklovsveckan

Tjabba! 

 
Ett helt påsklov har gått och vi har haft det lugnt och skönt, men ändå hittat på en hel del. Vi har vart på bio, haft spelkväll med quan och ida,.varit och fiskat med marcus och ted, varit i skövde, käkat påskmiddag hos moster och alla kusiner och en del annat. 
Ett bra påsklov med andra ord! 
 
Nu är jag påväg hem efter första jobbdagen, vilken faktiskt känns bra konstigt nog. Men det är ju inte så långt kvar till nästa lediga dag (1:a maj) ;) 
 
Nästa vecka kommer det vara fullt upp med utflykter och faddergruppsdagar, och dessutom utvecklingssamtal på det. Men den här veckan är ganska lugn, vilket känns skönt! 
 
Kram!