Och så var man 22

Hej!

Min helg började redan lite smått i torsdags med bubbelbad och god mat hos Tina! Jättemysigt!

I fredags hade jag tenta på.morgonen (suck...) men jag var klar redan vid halv elva så efter det handlade jag, tvättade, städade och hade maten klar till mamma och pappa kom ungefär vid sju :)
Mamma frågade hur det kändes att bli 22..."tja, som vanligt egentligen" svarade jag, som vanligt. "Löständerna är redan inköpta" ;)

Hur som helst har vi haft en jättebra helg med jättefint väder, så igår grillade vi för första gången i år! Härligt!

Min helg har alltså varit toppenbra, och än är den inte riktigt slut! Eftersom m&p har åkt hem så tänker jag lägga mig och läsa lite!

Kram!

Potential

Jag ligger just nu och lyssnar på mina grannar som vrålar för full hals ,några våningar upp. Det är fest i huset! Jag måste erkänna att några av de som vrålar faktiskt har potential.

Och eftersom jag inte har skola imorgon tycker jag bara att det är kul att ligga och lyssna på bra musik och glada människor!

You gotta lööve campuslivet! :)Tentatider

Puh!
Då var den muntliga tentan över och det verkar som att jag blev godkänd. Skönt! Nu är det bara salstentan kvar på fredag.

Igår var vi "lediga" för att hinna plugga på de båda tentorna, så då passade jag, Solle och Louise på att ta en fika hemma hos mig samtidigt som vi pluggade lite. Det var rätt mysigt och det blev mycket snack om saker utanför plugget ;) som vanligt typ, men inte mig emot!

Kram!