Sushimys en onsdag

Tjabba!
 
Då var det redan onsdag, och idag gick jag och Sara tidigare från jobbet för att käka sushi i Olskroken. Supergott, och jättemysigt! Trevlig tjej som hade restaurangen också, så det var riktigt lyckat! Det brukar bli ganska lyckat när man har väldigt trevligt också, vilket vi hade! Det var skönt att få prata av sig litegrann, utanför skolan. 
 
Annars har jag varit helt slut på dagarna den här veckan, precis som förra veckan. Jag behöver verkligen lite ledigt några dagar snart! 

Resterande dagarna av veckan blir förhoppningsvis ganska lugna, så kanske jag blir piggare framåt helgen. Får hoppas på det i alla fall!

C' ya!
 
 
 
 

Kalas och party!

Ja, den här helgen har varit jättebra! 


Vi käkade middag på Pinchos i fredags och firade Tina, som nu har gått med i gänget 25 + ;) 

Igår kollade vi på fotboll och tog hand om hundarna hela dagen, innan det var dags att åka till Alicia och se hur hon bor. Efter det var det inflyttningsfest hos Carro, vilket var jättekul! 

Idag har vi mest planerat inför Londonresan, men Tompa och Victor körde lite fifa också :) 
Vi längtar såå till vår Londonhelg! Bara två veckor kvar nu! 

Nu har vi kollat på handboll på arenan och är påväg hem till Götet igen! 

Hoppas ni också har haft en fin helg! 


Wiho! Fredagsmys!

Tjabba! 


Äntligen fredag! Den här veckan har varit intensiv mes flera saker utanför schemat och en hel del utvecklingssamtal. Det är skönt att det är helg! 

Direkt efter jobbet tog jag vagnen in till stan för att hinna med tåget till skövde, och nu sitter jag här. Snart reda för middag med tjejerna, eftersom vi ska fira världens bästa Tina som fyllde 25 igår! :) 

Men först ska jag mysa med hundarna, och päronen såklart! :) 

C'ya!