Året 2014

Hej!

Jag har haft ett helt fantastiskt år, även om jobbiga saker har hänt också, och jag tänkte dela med mig en del av de bilder jag tagit under året. Det kanske inte är jättekul för alla att se, men egentligen hade jag velat visa så många fler bilder än vad jag tar med, så ni får väl bara stå ut helt enkelt ;) 

Det här året har jag varit utomlands två gånger, den första i april då vi åkte till London och den andra gången i juni då vi var på Kefalonia. Så underbart! 
Jag har också sett damlandslaget spela fotboll, varit på klassmiddag, Borås djurpark, Boda Borg, Smögen, flera allsånger, Stockholm och Grönan, fotbollsmatcher och massa annat skoj. Men det bästa är ju att man fått uppleva allt det här med underbara vänner och sin fina familj! Dessutom har mamma fyllt 50 och farfar 80! Det är ju inte fy skam! 

Nu kommer det en mängd med bilder! Have fun and enjoy! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reunion med tjejerna

Hej svejs! 

Igår var det reunion med tjejerna efter att ha hälsat på Gela och Jakob och Lotta lite snabbt. 
Himla trevligt måste jag säga! Det blev pizza och en massa som vi var tvungna att prata ikapp om, såklart! Kul! :)

Idag har vi inte gjort så jättemycket. Vi har slappat en del och jag har börjat plugga lite smått (och där kan man verkligen säga 'lite smått'). Men alldeles strax ska jag ut på en prommis med Louise :) 

Kram! 


Walking in a winter wondeland

Hej, mitt vinterland! 

Igår kom snön! Det är det nog ingen som har missat. Hundarna älskar det och jag med :) så himla mysigt! Men mer behöver det inte komma. Nu är det ganska lagom tycker jag. 

Annars har det inte hänt så jättemycket än idag. Vi har varit på en långpromenad med hundarna bara. Och busat i snön såklart! 

Men ikväll lär vi ha lite spelkväll här på Mellangatan. Himla kul! 

Kram!