Sista november!

Oj oj oj, det kändes imorse som det var en evighet sen det var helg sist. Var det verkligen bara 5 dagar sen vi var på Liseberg och åkte skridskor?! 

Igår när jag kom hem klockan halv sex somnade jag på soffan, och sen vaknade jag inte förrän två timmar senare när Victor kom hem från jobbet. Han var också helt slut eftersom han hade fått jobba över, så vi låg där i soffan som två utslagna valrossar resten av kvällen. 
 
Idag är första dagen på typ två veckor som jag har lite energi kvar när jag kommer hem, så nu har jag städat lite och plockat undan en del grejer, eftersom det ska adventpyntas här i helgen! Tänk att det redan är första advent på söndag!
 
Imorgon ska vi förmodligen ut och dricka lite öl med ett gäng kompisar! Det var längesen vi var ute och pubade, så det ska bli kul! 
Vi får väl se hur länge vi orkar bara! ;) 
 
Nu ska jag fortsätta plocka lite, och kanske till och med dra fram dammsugaren! Här har inte blivit dammsugat på två veckor ungefär så det kan behövas!
 
Cýa!
 
 
 
 
 

Simskola och vagnar...

Jösses alltså...det är det enda jag kan säga just nu. Simskolan tar verkligen slut på mig! Imorse var spårvagnarna inställda efter halva sträckan så då skulle vi gå en bit och vänta på en.ersättningsbuss med typ 150 andra pers. Bussen kom aldrig så då fick vi gå tillbaka och krångla och tillslut kom en vagn som vi kunde åka med. Det visade sig sen att den var så försenad så den stannade på ett ställe och släppte av alla pasagerare och vände tillbaka. Så vi fick vänta igen, och det är inte det lättaste med 25 8-åringar. Men jag måste säga att de var väldigt duktiga och höll ihop i all trängsel, så det ska de ha beröm för. 

Vi kom fram.tillslut men då var jag redan helt körd i mitt huvud. Barnen fixade det galant dock ;) 
 
Så nu ska jag hem, handla lite, laga mat och bara ta det lugnt! Jag orkar inget mer! 
 
C ya! 
 
 
 

Skridskohelg

Hej!

 
Det har varit en hel del på jobbet som har varit jobbigt just nu, och i fredags när vi gick hem fick vi ännu ett tråkigt besked. 
 
Det är alltså ganska tungt på jobbet just nu, men med fima kollegor blir livet bättre!! 
 
Annars har helgen varit riktigtbra, med mina fina tjejer och Liseberg! Skridskoåkningen gick super (ingen ramlade i alla fall ;) ) och vi fick god mat! 
 
Igår var vi och shoppade lite och kom hem med en sonos-högtalare, som vi har tittat på ganska länge. Kul!
 
Idag är det APT och sen är det bara att åka hem, handla och betala räkningar. Sen hinner jag inte med så mycket mer innan det är dags att sova! 
 
C ya!