Fredag fredag fredag

Hej! 


Nu är det fredag och jag har längtat så! Eleverna är helt galna den här veckan och det har varit så mycket bråk och konflikter att man blir helt knäpp. 
Men nu är det i alla fall fredag och idag har de skött sig riktigt bra faktiskt! Hoppas det fortsätter nästa vecka också! 

Igår hade vi dansdag hela dagen och vi fick testa på flamenco, svensk folkdans, salsa och balkan folkdans. Superkul! Det var kul att lära sig! :) 

Och idag åker jag och vic till skövde och hälsar på en sväng. Det ska bli skönt att få komma hem och äta god mat och gosa med hundarna! 

Ha en bra helg!! 


Stress stress stress...

Hej! 


Är helt slut på dagarna och stressad som bara den. Önskar det kunde bli jullov redan nu så att man kan koppla bort jobbet för en stund. Men det är ju inte jättelång tid kvar! :)

Annars har vi varit på ett par lägenhetsvisningar och det har varit skoj! 

Imorgon ska victor både jobba och träna handboll så då ska jag slappa hela dagen tänkte jag. Det ska bli skönt! :) 

På fredag åker vi nog hem en kortis till skövde och hälsar på päronen och Tompa som förmodligen också ska dit då. :) 


Men nu är det snart dags att sova! 

C ya! 

Fantastisk helg!

Hej! 


Den här helgen har varit helt fantastisk! I fredags började den som sagt med fika med Linnea och Sara, och sen var det fotboll hemma i soffan på kvällen. 

I lördags skulle vi träffa Hayk och Axel men det blev inte av så vi käkade middag och gick på bio med Ida, Quan och Martin istället! Riktigt mysigt! :) 

Vi har också kollat på massor av lägenheter, och ska på fyra lägenhetsvisningar den här veckan. Det lär ju inte bli så mycket av det, men nu har vi i alla fall börjat! :) 

Igår var vi på spa hela dagen och det var riktigt skönt och välbehövligt! Behövde verkligen en dag till att bara släppa allting och njuta! Riktigt bra var det! 

Hoppas ni får en bra vecka! 

Kram!