Längesen

Hej på er! 

Det har varit lite tyst här ett tag, jag är helt enkelt rätt trött och prioriterar annat när jag väl orkar 😊 

Det som hämtar det senaste är bland annat att det varit sportlov. Då fick vi besök av Carro och Kian en dag, vilket var himla trevligt! 
Sen åkte jag och barnen till Skövde några dagar och hälsade på mamma och pappa. Det var mysigt att hänga lite där 😊 

Den senaste vecka  har det inte hänt mycket alls, men idag var vi i slotsskogen en stund. Pingvinerna tyckte att Julian var väldigt intressant och följde honom och hans lilla tallpinne ett bra tag. Det var skojigt! 

Vi har också varit på ultraljud! För er som inte vet så väntar vi en tredje liten unge! Vi var på RUL i onsdags och allt såg fint ut, så det känns skönt! 
Julian fick sen veta att han ska bli storebror en andra gång och han blev så glad! Kramar gärna på magen, lyssnar och klappar och säger att "därinne finns en bebis! Vår bebis! Ååh, bebisen kommer vara så gulliiiiiiig!" 

Så ja, jag är i v.20 nu, så typ halvvägs! I juli blir vi förhoppningsvis fem i den här lilla familjen 😊 och förhoppningsvis bor vi någon annanstans än i vår 3:a på Soldathemsgatan! Den känns ju redan lite trång för oss 4. Vi får inte plats med en till barnsäng 😅 
Så det pysslar jag med på kvällarna. Kikar vad som finns ute, anmäler intresse på vissa bostäder och bävar inför en försäljning av vår lägenhet. Det känns som att det kommer bli krångligt med fotografering och visning och sånt, eftersom vi vet att typ hälften av alla möbler måste bort för att det ska se luftigt och trevligt ut. Men så kan vi ju inte bo i flera veckor 🤷‍♀️ jaja, det kommer ju lösa sig vad det lider, men det är funderingar just nu på hur vi löser det på smidigast sätt. 

Hoppas ni har det fint!