Imagine Dragons, Stockholm

Oj, vilken helg! 
Den började redan i torsdags när jag tog vagnen till centralen för att möta upp Victor vid tåget. Vi hade bokat platser på ett snabbtåg så det tog bara 3,5 timmar att ta sig upp till Stockholm och jag sov typ hela vägen, för jag var så himla trött. Det var skönt! 
 
Väl framme letade vi upp vårt hotell, lämnade grejerna och tog sen tunnelbanan till Globen där Imagine Dragons väntade. Så grymt bra! Himmel vilken röst den killen har! 
 
I fredags strosade vi runt halva stan och besökte både Medelhavsmuseet och det östasiatiska muséet. Vi fick se riktiga mumier från Egypten och massa statyer på gudar från cypern bland annat. Faktiskt riktigt coolt! 
Vi fikade också i närheten av gamla stan och gick runt i affärer. I slutet av dagen kändes mina tår dubbelt så stora för vi hade gått så himla mycket! 
Vid halv åtta gick tåget tillbaka till Göteborg! 
 
Igår ringde Quan och Ida vid halv elva, de var nämligen i Partille och ville komma förbi en sväng med tvillingarna. Självklart, sa vi! :) 
Så det blev bebismys i ett par timmar innak vi skulle möta upl Vanny och Axel inne i stanstan för att käka och se på fotboll! Sjukt kul! Det var dessutom skönt att slippa vara nervös och arg på en match för en gångs skull! ;) 
Direkt efter matchen åkte vi hem till Ted och blev bjudna på käk där! Sjukt gott!
En händelserik lördag med andra ord! 
 
Idag ska jag hjälpa Marcus och Ted att hitta presenter till tvillingarna, eftersom vi allihopa är bjudna till Quan och Ida imorgon för att grilla! :) 
Jag ska möta Marcus och Ted på Allum om tre min, så det är väl bäst jag sätter fart! 
 
C ya! 
 
 
 
 
</div

Snart Imagine Dragons!

Tjabba! 
 
Då var det onsdag igen, och med tanke på att jag är ledig på fredag känns det riktigt skönt att det snart är helg! 
Imorgon efter jobbet ska jag och Victor ta tåget upp till Stockholm eftersom vi ska på konsert imorgon kväll. Äntligen! Vi ska gå på Imagine Dragons och det kommer nog bli riktigt häftigt. 
Vi är dock bara där en natt så vi bokade ett hotell för en gångs skull! :) det kommer bli superkul! Hoppas de har badkar på rummet, det saknar jag hemma ibland!  
 
Annars ska vi på fotboll på lördag och snart är det ju Valborg, så det händer mycket nu! Vi hoppas också på att Quan och Ida snart får komma hem från sjukhuset så att vi kan åka och hälsa på igen! 
 
Ha en fin onsdag! 
 
 
</div

Hur gör de..?

Hej!
 Alltså jag fattar inte hur de som har barn kan koncentrera sig på jobbet. Det är inte ens mina barn det handlar om men jag sitter ändå och tittar på bilder på tvillingarna och längtar efter de. Sjuk känsla! Men det är ju faktiskt nästan mina och victors barn också, vi kan dela på de ;) haha 
 
Annars har det varit två bra dagar på jobbet. Vi har haft ganska mtsigt trots att det har varit riktigt tråkigt väder. 
Vi har ett miljötema på skolan den här veckan så vi har varit ute och städat på skolgården och fotbollsplanen och så vidare. Eleverna var så duktiga, och tröttnade inte trots att vi städade väldigt länge. 
 
Nu är det dags för ett sista möte innan jag får åka och handla, och sen hem! Idag står våfflor på menyn! 
 
C ya! 
 
 
</div