Hur gör de..?

Hej!
 Alltså jag fattar inte hur de som har barn kan koncentrera sig på jobbet. Det är inte ens mina barn det handlar om men jag sitter ändå och tittar på bilder på tvillingarna och längtar efter de. Sjuk känsla! Men det är ju faktiskt nästan mina och victors barn också, vi kan dela på de ;) haha 

Annars har det varit två bra dagar på jobbet. Vi har haft ganska mtsigt trots att det har varit riktigt tråkigt väder. 
Vi har ett miljötema på skolan den här veckan så vi har varit ute och städat på skolgården och fotbollsplanen och så vidare. Eleverna var så duktiga, och tröttnade inte trots att vi städade väldigt länge. 

Nu är det dags för ett sista möte innan jag får åka och handla, och sen hem! Idag står våfflor på menyn! 

C ya! 
 

Nybeställd resa och bebisgos!

Vi kan ju börja med det senare. Igår fick Quan och Ida sina bebisar och idag åkte vi in till BB och hälsade på, direkt efter jobbet. De är så himla små och söta! 
Lilla Nova var nöjd med allt och har gudomligt vackra ögon, medan Dion är mer sällskapssjuk och gillar att vara nära. Vi fick inte riktigt nog av de, men när Quan höll på att somna vid bordet så fick vi lämna tillbaka de och åka hem och käka istället. Han är så stolt över sina små! 

Och en annan häftig grej är att jag, Tina och Victor nu bokat en resa till Australien i sommar! Det kommer bli så grymt häftigt! Vi tänkte att det kanske blir lite väl mycket med två långa resor under samma somnar, men vi tänkte att vi får passa på medan jag har sommarlov och victor inte har börjat jobba än :) hur som helst kommer det bli så himla kul, och vi längtar allihopa tills vi ska åka! :) 

Ha'de ha'de! 


Vilken helg!

Wow, vilken helg! Och än är den inte riktigt slut! 

I fredags efter jobbet så åkte jag direkt in till centralen för att möta upp Tom och ge honom min gamla mobil, eftersom han har varit utan hur länge som helst. 
Sen åkte jag till korsvägen för att träffa Amanda och fika lite i solen. Det var riktigt skönt ute och vi satt och pratade hur länge som helst! 

När jag kom hem hade victor redan ätit så då käkade jag sushi och sen åkte vi direkt till Hayk för att åka ut till havet en sväng för att sen hamna på någon studentfest på chalmers. Men jag måste säga att studentfesterna i Växjö var sååå mycket bättre! ;) 
Vi åkte hem runt halv tio och kollade på film, så min fredag innehöll ALLT! 

Igår upptäckte jag hur mina fina nya tuschpennor fungerade, sådet nu kan jag få ut massor med olika färger ur samma penna. Supercool! 
Sen åkte vi ut till Delsjön med Basse och Hayk och grillade! Vi var där fram till sju på kvällen, då det blev för kallt för att fortsätta vara ute. Superhärligt! 

Och idag tänker jag nog mest ta det lugnt. Victor jobbar så jag ska kanske pyssla lite, städa, se på någon serie och sådär. Det ska bli skönt! 

Hoppas ni haft en bra helg!