Skön dag

Hej!

Orienteringen igår är väl inget jag kan rekommendera för 7-åringar, men alla kom hem och ingen gick vilse i skogen i alla fall, så det var ju bra!

Idag har varit en ganska skön dag med faddergrupper, vilket innebär att eleverna är blandade från förskoleklass till åk 3. Ca 10 elever i varje grupp. Superhärligt!

Idag händer nog inte så mycket efter jobbet men imorgon ska jag på AW med några stycken från jobbet. Kul! :)

Kram!

 

Söndagsmys

Hej!

Då var det återigen en ny vecka, och den har väl börjat ganska bra, tycker jag. Imorgon är det orientering i skolan och på onsdag är det inte heller någon ordinarie undervisning ä, utan en faddergruppsdag. Så det är en hel del annat som händer den här veckan.

Igår skjutsade som sagt pappa hem mig, vilket var riktigt skönt för då fick jag med mig allting som skulle hem. Tyvärr stannade han inte ens på lunch eftersom han skulle hem och se fotbollen, vilket vi också gjorde sen :)

Idag ska jag hjälpa Victor med sin uppsats när jag kommer hem, men jag behöver inte tänka på att laga någon mat, för den kommer redan vara klar när jag kommer hem! Såå skönt!

Kram!

Vallarna och Afrikatavlor

Hej!

Vi har haft det riktigt bra idag hemma i Karlsborg. Jag var ute med hundarna på en långis i förmiddags och gick upp på vallarna vid fästningen. Det är så fint där! Speciellt nu när det är så fint väder också :)

Sen har vi fixat tavlorna från Tanzania också! Det tog bara 10 månader att få till ramarna på de ;) men de blev riktigt bra!

Nu ikväll har vi tagit det lugnt och kollat på film, och imorgon bär det av hem till Göteborg igen. Pappa skjutsar hem mig eftersom jag har en hel del att få med mig hem nu, bland annat tavlorna. Så snällt!

Kram!