Finmiddag och födelsedagsfest

Hej!

I fredags mötte jag upp Victor i stan när han slutade, och sen följde jag med honom och shoppade litegrann, innan vi gick ut och käkade på en restaurang i stan.

I lördags var vi bland annat på Ikea och firade Hayk på kvällen, eftersom han fyllt år. Vi gick ut på Gretas senare på kvällen och hade riktigt kul! :)

Igår planerade jag massa lektioner medan Victor tvättade, diskade och lagade mat. Så duktig så!

Och idag började en ny spännande vecka! Får hoppas den går lika snabbt som förra :)

Kram!

 

Torsdag

Hej!

Den här veckan har varit ganska bra på jobbet, men i tisdags hade vi både läslyft, APT-möte och fackmöte, så vid halv åtta då jag kom hem var jag helt slut!

Idag kommer jag nog vara kvar en stund efter min ordinarie arbetstid eftersom jag inte vet vad jag ska göra på mina lektioner imorgon. Känns stabilt!

Imorgon är det i alla fall fredag och jag ser mycket fram emot helgen, trots att veckan har gått ganska fort :)

Bortsett från jobb har jag och Vic hittat en rolig lekplats i Partille och lekt lite. Superkul!

C'ya!

 

Liseberg och bio

Hej!

Helgen har gått så fort, men vi har haft det riktigt bra!
I fredags mötte jag upp Vic på restaurangen när han slutade och sen åkte vi till Liseberg. Egentligen var det tänkt att vi skulle se Miriam Bryant senare (Göteborgs kulturkalas ni vet?) men vi hamnade där hela kvällen istället eftersom Ted och Chris anslöt efter ett tag. Så nu har jag åkt Helix! Så jäkla kul! :D

Igår tog vi det lugnt och tog en välförtjänt sovmorgon, och senare på kvällen åkte vi in till stan och gick på bio. Mysigt!

Idag har Victor jobbat igen, och jag har suttit och planerat större delen av dagen. Mindre kul, men jag vet iallafall vad jag ska göra imorgon, och det är ju alltid något!

Kram!