Växjöhelg

Tjabba! 

 
I helgen var vi nere i Växjö med hela växjöligan + therese och victor. Vi käkade pizza, tjatade ikapp och hade det väldigt mysigt på fredagen, och i lördags åkte vi till grands och shoppade :) 
 
Senare på kvällen åkte jag och victor till campus för att gå ut med basse, chrille, robin och hela det gänget. Superkul! 
Vi fick reda på att André ska bli pappa i juni vilket naturligtvis firades lite extra :)
 
I söndags var vi allihop väldigt sega och trötta, och även om jag verkligen försökte att inte sova i bilen på vägen hem så somnade jag likt förbaskat ändå! Och kunde naturligtvis inte sova på kvällen sen ..men det gick rätt bra igår ändå att gå till jobbet :)
 
Snart är det dags att gå och lägga sig, men idag är det säsongspremiär för badhotellet, och det vill jag ju inte missa! Mysig serie! 
Kram! 
 
 
 

Skridskor och Växjö

Hej! 

 
Igår var det en härlig dag på jobbet då vi åkte till Angered för att åka skridskor. Jag fick också åka, vilket var kul! Har inte åkt på typ 5 år, men det gick bra! 
 
Direkt efter jobbet kom victor och ted och hämtade mig, eftersom vi skulle ner till växjö. Kul! 
 
Idag ska vi först till Grands och shoppa, och ikväll ska vi till campus och sivans. Det var längesen! 
 
Kram! 
 
 
 

Vattenexperiment

Hej! 

 
Den här veckan har vart riktigt rolig då eleverna är helt sålda på mina lektioner om vatten. De har till och med lekt vattenmolekyler på rasterna! 
Igår hade vi massor med vattenexperiment i klassrummet, och det blev både blött och högljutt, men jättekul och lärorikt! Så jag lovade de att de ska få göra fler experiment nästa tisdag också :) 
 
Idag ska jag och victor antagligen gå ut och gå en runda med marcus, det kommer nog bli ganska skönt att röra på sig,.även om jag redan har haft två idrottslektioner idag. 
 
På fredag ska vi ut och åka skridskor med alla ettorna, vilket också blir kul! Efter det är det dags för helg och växjö! Det ska bli riktigt kul att träffa alla därnere igen! :) 
 
Kram!