Våffelkalas!

Hej!

Idag har vi haft våffelkalas här på GL20. Egentligen var det bara tänkt att Carro, Alicia och Tina skulle komma hit men sen bjöd Dennis och Gustav in sig själva också. Vilket var himla trevligt i och för sig!
 
Annars har jag pluggat en massa idag, men jag har hur mycket kvar som helst, så Victor och Basse kommer kanske hit och har en pluggdag här imorgon. Det får vi se :)
Annars är det bowling som gäller imorgon på kvällen! De kommer åka på SPÖ!

Kram!
 
 

Nöjd cykeltjej

Hello! 

Eftersom Gustav (och solle, carro och alicia på ett hörn) hjälpte mig med min cykel i fredags så tog vi en cykeltur till Dennis på kvällen. (Nöjd tjej som nu kan cykla igen)
Där mötte vi också Jim och Gustav och sen hade vi spel/filmkväll! Himla mysigt! :) 

Igår på förmiddagen gick jag och solle upp till Teleborgshallen och kollade på basket. Himla spännande match måste jag säga! Sen var det bara att gå hem och käka litegrann innan det var dags att åka och kolla på herrarna i handboll som i och med segern igår gick upp i div. 1! Bra jobbat! :) 

Igår var det även utgång på Sivans för min och solles del, vilket var ett litet tag sen nu så det var kul det med, men det var ju sällskapet innan som var något att ha egentligen! För då var nämligen carro, tina, alicia och chrille med! Suuuper! :) 

Nu är det dags att sova så att man orkar med ännu en pluggvecka!

kram! 


 

Ännu en vecka

Hej svejs! 

Jösses vad veckorna springer iväg! Nu är det redan fredag igen, en inlämning är precis inlämnad och jag kan ta helg! Härligt! 

I tisdags var jag och Solle uppe på grands och fick mes oss var sin brassestol hem, så nu kan vi njuta riktigt ordentligt av solen i vår! 
I onsdaga var jag hos Guye och fick min bil lite ompysslad, vilket behövdes kan jag lova! Skönt att ha det gjort också :)

Igår invigde jag, Solle och Carro solstolarna eftersom det var så härligt väder. Vi käkade lunch ute i solen och stannade kvar ute ett bra dag :) 
På kvällen såg vi på film hos Carro och sen gick jag och Solle vidare till Laszlo och Mirza en sväng. 

Idag har vi hunnit med en solförmörkelse och shoppat cykelgrejer på biltema. Det är en himla djungel det där måste jag säga! 

Men nu är det dags att käka lite! 

C ya!