Handbollsträning

Nu ska jag alldeles strax iväg på handboll :)
 Förut var jag jätteslö och ville verkligen inte gå, men nu är det lite bättre. Jag måste bara förbereda mig mentalt innan jag börjar träna.
Jag måste tänka igenom hur det är när jag kommer dit, att jag ska värma upp tillsammans med de andra, och verkligen tänka på att jag springer mm.

Och det är vad jag har gjort idag, samt gått på promenad med tosca och bara slöat.  

Så nu ska det bara bli skönt att träna! Nu har jag inte rört på mig på rätt länge känns det som, eftersom jag inte kunde gå förra måndagen (och i torsdags så var det såklart ingen träning eftersom det var julafton)

Nej, nu måste jag sätta upp håret, och fylla vattenflaskan!

Take care!

Dan före doppardan!

Tjenare mors!

Imorron är det alltså julafton! Mysigt!
I år blir vi inte så många på själva julafton, utan vi blir bara sju stycken + tre hundar. Men sen ska vi fira jul hemma också ^^

Resan igår gick lååångsamt...väldigt långsamt! Det var så himla halt, så vi tog det jättelugnt. I rondellen i Karlsborg var det en liten lastbil som hade kört av vägen, och ringde efter hjälp när vi åkte förbi. Halvvägs framme såg vi en till som hade kört av vägen!
Men vi slapp det som tur var!

Igår gjorde vi inte särskilt mycket. Vi tog det bara lugnt.
Idag däremot var jag, Tom och farmor på långpromenad med hundarna, och så satte vi upp julgranen (i år har jag alltså klätt två julgranar ^^) m.m. Och nu är jag precis nyvaken..jag somnade lite efter maten.

Nej, nu ska jag gå och lägga paketen under julgranen tror jag :)

Take care!

Snart julolov :)

Nu är det bara en lektion och en jullunch imorron kvar, sen är det jullov!

Imorron så ska mamma och pappa hämta mig i skolan, eftersom vi ska åka ner till Småland direkt :) Därför ska jag på bio ikväll, och inte imorron kväll som det var tänkt :)
Vi ska gå på Avatar!  Det blev lite strul i fredags när vi egentligen skulle gått ^^ Så det ska bli kul!

Hur kan man fira jullovet bättre, än med bio med sina kära vänner? :)Nu ska jag fortsätta kolla runt på datorn :)

Take care!