Söndag

Just nu sitter vi och kollar på resor :) Det är mysigt!

Nästa vecka ska antagligen jag, Tina och Alicia bestämma oss för en resa och kanske boka?! :D

Och vet ni vad? Jag drömde faktiskt att jag var utomlands, och det var superhärligt! Jag längtar verkligen jättemycket till sommaren, och tills vi åker utomlands! :D

KRAAAM! <3

Guld -silver- brons

Det är roligt med lagkänsla i en individuell sport :) Jag tänker nu på svenskarna igår, när de åkte skidor ^^ Det var riktigt roligt att se på tycker jag!
När man fick se Kungen i Tv-rutan sa Tom på en gång:

"När Kungen är där och tittar på så kommer det gå bra. Det går alltid bra när Kungen är med. Hellner kommer att vinna"

Men det var ingen som riktigt trodde på honom när Petter Northug var med, som man ju trodde skulle vinna. Men icke sa nicke! :)
Efter halva loppet, efter den klassiska delen, skulle de ju byta skidor och vilken lucka Johan Olsson fick då!
 Det var roligt att se, men det allra roligaste var att de andra svenskarna bromsade farten i klungan bakom, precis som norrmännen hade sagt att de skulle göra innan loppet ;)

Det var roligt att se att Markus Hellner verkligen tog guldet (precis som Tom sa att han skulle, nu när Kungen var där :P ) och det var ockå väldigt rolligt att Johan Olsson fick tredje-platsen efter att ha legat först så länge :)Nu ska jag inte tråka ut er mer med OS-snack ;D

KRAAM! <3

Lovet är alldeles strax slut...

..men det är en dag kvar! I morgon börjar skolan igen...lovet har gått alldeles för fort, precis som vanligt. Men man måste ju tänka positivt, så jag tänker:
Snart är det ju påsklov!
Det är ju faktiskt bara 5 veckor kvar, och på påsklovet fyller jag 18 :D Oj...läskgt...men roligt :)

Vi ses!