Söndag

Hej! 

I fredags var jag alltså hos Alli på kvällen vilket var riktigt mysigt! Vid tio ungefär åkte jag iväg för att hämta mamma i Hjo som hade varit på julbord och haft det trevligt! 

Igår gjorde vi absolut ingenting på hela dagen, riktigt skönt! Vi handlade lite och var ute med hundarna såklart, men that's it. 
Välbehövligt enligt mig! 

Idag bär det av ner mot Växjö och en ny jobbigt pluggvecka. Men lite nöjen ska jag väl hinna med ändå! :) 

Kram! 

Nu är det helg!

Tjabba!
 
Då var ett seminarium kring uppsatsen avklarat, och som vanligt känner jag mig lite snurrig i skallen av allt som måste göras till nästa gång vi ses. Då ska i stort sett hela arbetet vara klart, så det blir en hel del att fixa med nästa vecka. Men nu är det helg! 
 
Så idag ska jag till Alicia en sväng och sen ska jag hämta mamma i Hjo efter att hon har varit på julbord. Trevligt värre! :) 
 
Och så har jag beställt en ny mobil! Det var verkligen på tiden! Hade egentligen behövt en ny redan för ett år sedan, men bättre sent än aldrig säger man ju. 
 
Kram!
 
 

Pluggis

Hej!

Igår var det bara plugg som gällde, och promenader med hundarna mellan varven förstås. 
Och idag har jag varit på skolan här i Karlsborg och hälsat på litegrann. Det var roligt att vara tillbaka! Sen har det förstås blivit lite mer plugg, så nu är jag alldeles snurrig i skallen. 
 
Men det är skönt att vara hemma och kunna ta det lite lugnt på kvällarna i alla fall. Idag är det fotboll som gäller, t.ex. :)  
 
Annars händer det inte mycket här hemma, vilket är ganska skönt! 
 
Kram!