Inflyttningsfest!

Hej!
 
Helgen har varit riktigt bra, och den började i fredagskväll med grill och chill vid Kåsjön. Dock var det mycket mygg och lite kallt, så jag gick hem lite tidigare än de andra, men det var ganska skönt faktiskt! :) 

Igår mötte jag och Victor upp Tina på centralen, och då tog vi faktiskt en liten pokemonrunda inne i stan, innan vi åkte hem, handlade och åt mat tillsammans med Hayk. Sen satt vi och spelade kort innan det var dags att göra sig iordning för inflyttningsfesten! 

Jag hade riktigt roligt på festen, och det var kul att så många kunde komma. Vid halv tolv ungefär åkte vi in till stan för att gå till en klubb. :)

Idag var tyvärr Tina tvungen att åka hem, så jag följde med henne in till stan, och sen har vi mest städat och slappat hela dagen. Ganska skönt! 

Kram!
 
 
 
 

dålig uppdatering

Hej!

I och med att blogg.se:s app har blivit mycket sämre så drar jag mig att blogga från mobilen, och därför blir det inte lika många uppdateringar från min sida. Men ska försöka bättra mig litegrann!

I onsdags var vi i alla fall med Quan, Ida och Marcus och igår var jag med Sanna fram tills Victor slutade jobbet. Kul!

Idag har vi massor att greja med men ikväll ska vi nog till kåsjön och grilla, om det är fint väder :)

Och imorgon kommer fina Tinis hem till oss. Carro har tyvärr blivit sjuk och kunde inte följa med, men jag ser sjukt mycket fram emot att Tina ska komma i alla fall!

Kram!

 

Sommar

Hejsan!

Senare i lördags kom Ted och Marcus förbi och vi åkte in till stan för att träffa ett annat gäng. Vid ett kom Victor, som hade slutat jobbet och sen var vi ute till halv fyra. Gissa om vi var trötta igår morse! 

Eftersom det var fint väder igår igen så åkte vi ut till Lilleby och badade med ett stort gäng andra. Superhärligt! Efter det åkte vi till stans bästa pizzeria och käkade lite allihop. 

Idag jobbar Victor igen, så jag har städat lite här hemma och vart ute på en promenad. Annars har jag tagit det ganska lugnt :)

Kram!