Carro och Bruce

 
 
Hej! 

Den här veckan inleddes med att Carro kom hit och hälsade på! Vi åkte till galaxen och tittade på lite djur och numera vill Julian ha en kanin...också...haha! Så hund, katt och kanin hade vi haft om Julian hade fått bestämma. Tur att han inte får det! 😂  
Efter det åkte vi till en vattenlekpark och svalkade oss litegrann. Det är en jättefin vattenpark, och ett fritidshem kom dit när vi var där, så det var ganska många barn där ett tag. Förståeligt, med tanke på hur varmt det var! Kul var det i alla fall! Egentligen var det tänkt att vi skulle köpt med mat dit men det var stängt på måndagar så vi fick gå till ett annat ställe på hemvägen istället. 
Carro var hos oss större delen av dagen, vilket var himla trevligt! 😊
 
I onsdags var det dags för mig och Ida att gå på Bruce Springsteen. Vi åkte in lite tidigare till stan för att kunna äta middag innan på ett ställe vi båda velat testa ett tag, men inte kommit dit innan 😊 Det var supergott! Vi tog också varsin alkoholfri drink innan maten, vilket var himla trevligt! 
Sen tog vi en promenad genom stan till Ullevi. Det var verkligen mycket folk! 
Vi är kanske inte jättestora Bruce-fans men vi tänkte att det skulle bli en häftig upplevelse. Det brukar ju vara en sån folkfest när han spelar. Och det var det verkligen! 

Tyvärr fick Ida ett hemskt jobbigt besked under konsterten, så efter ca en timme kunde vi inte vara kvar längre. Det kändes inte rätt att stanna kvar då, utan vi började röra oss hemåt. För att samla tankarna litegrann satte vi oss nere vid ån när vi kom hem till oss, med varsin dricka, och bara pratade. Om allt möjligt. Om det jobbiga vi fått reda på, om roliga minnen och saker vi gjorde när vi var små. Det blev faktiskt väldigt mysigt att sitta där, trots det jobbiga. 
När vi satt där såg vi ett rådjur ca 30 meter från oss, som lugnt strosade på grusvägen ovanför. Sen såg vi en bäver simma förbi. Och sen en till. Och en jättestor fisk! Tänk vad man kan se mycket en sommarkväll som inte slutade som det från början var tänkt. 

Ha det fint!