Glad påsk!

Glad påsk allesammans! :) 

Påskhelgen har varit fantastiskt rolig med vänner, familj och släkt! Det kunde inte varit bättre!  Idag fyller pappa år också, men enligt honom behöver vi inte säga hur mycket ;) 
 
Nu när påsken snart är över känner jag redan en stor längtan till nästa helg då vi åker upp till Solna. AIK-syrianska, första matchen på nya arenan, redan över 30 000 sålda biljetter...det kommer bli mäktigt värre! 

Men först väntar några dagar i Växjö!

Kram!
 

Finbesök!

Hej!

Toscas operation i tisdags gick bra och hon är piggare nu än vad vi trodde att hon skulle vara. Hon har ju ett stort sår på hela högra sidan av magen, men det går ganska bra som tur är! :)

Igår när jag vaknade var jag inte längre 20 år, utan 21! Ingen större skillnad faktiskt, men vi fick finbesök här hemma i Kbg av Tez och Andreas och världens sötaste Lukas!
 
Idag är det fika på stan och bowling som gäller med bästa brudarna!
Och imorgon kommer Skövde-gänget och lillkusinen (som inte är så liten längre) hit för påsklunch och "mästarnas äggmästarkamp"! Det blir spännande att se vem som tar hem titeln som äggmästare!
 
Kram!
 

Stackars hund!

Hej!

I fredags var det bara påskvandring och sångsamling som gällde hela dagen. Riktigt mysigt! :) 

Sen när jag kom hem till Karlsborg fick jag reda på en tråkig sak. Toscas juvertumörer har kommit tillbaka...de kunde ju göra det efter något år, nu har det gått två. Så imorgon ska hon göra en stor operation! Stackars hund!

Så imorgon ska jag och pappa åka in till Skövde med henne så får vi se hur det går sen. 

Kram!