Sista första VFU-dagen

Hallå hallå! 
 
Då är den sista första VFU-dagen avklarad. Tänk att sista VFU:n är inledd! Jag har dock inte känt mig jättepeppad på praktik för att vara helt ärlig, i och med att det känns som att man är iakttagen och bedömd precis hela tiden. 
 
Hur som helst har det gått bra idag. Jag ska observera imorgon också för att lära känna eleverna bättre, och sen ska jag börja hålla lektioner på onsdag.
Jag ska starta upp ett helt nytt arbete i engelskan på fredag, och nästa vecka kommer jag starta upp ett nytt arbetsområde i NO:n. Med andra ord kommer jag få bestämma helt själv vad dessa områden ska handla om..lite spännande ändå! Fast jag har ingen aning om vad jag ska göra...
 
Ikväll har jag kollat runt lite för att få inspiration till mina lektioner, och det finns en hel del kul att hitta på med eleverna, så vi får väl se vad det blir i slutändan.
 
Nu ska jag i alla fall slänga upp benen och ta det lugnt! 
 
Kram! 
 
 
 
 

Publördag

Tjabba! 

Igår tog vi det lite lugnt på förmiddagen och bestämde oss sedan efter lunch att vi skulle ta en promenad. Hayk hörde av sig mitt i alltihopa och ville följa med, så han mötte upp oss hemma efter ett litet tag. Då kom vi fram till att vi inte alls skulle ta en promenad utan skulle ut och åka lite bil istället. Victor behövde åka och köpa en grej och så behövde vi äta också. 

Så vi hamnade på det som tydligen har blivit utsett till Sveriges bästa pizzeria. De gjorde sig verkligen förtjänta av namnet för det var himla gott! 

Vi kom hem någon gång på eftermiddagen igen och senare på kvällen åkte vi alla tre in till stan för att träffa da Daniel och hans kusin där. Jättetrevligt! Vi satte oss på en pub och var kvar där resten av kvällen och hade det jättebra! 

Idag har vi inte gjort så jättemycket, egentligen ville jag åka hem ganska tidigt eftersom praktiken börjar imorgon, men alla tåg var fullbokade så jag fick ta ett som gick vid sex. Så nu sitter jag på tåget och försöker hålla mig vaken, för annars kommer jag aldrig kunna sova ikväll! 

Kram! 

Spännande utflykt

Hej! 

Det blev en hyfsat tidig morgon idag igen, och spårvagnsturer och en utflykt till en, för mig, ny stadsdel i Göteborg. Ganska spännande faktiskt! 

Det har varit himla fint väder idag, vilket gör att humöret är på topp! 
Jag kom hem runt halv ett någon gång och har sedan dess käkat lunch, läst en del och faktiskt sovit en timme. Jag tror jag behövde det. Nu väntar jag på att Victor ska sluta jobbet så att vi kan äta middag! :) 

Ha en fortsatt bra fredag! 

Kram