Fikahelg

Hallå hallå!

Nu är det redan söndag, helgen har gått i ilfart!
Igår var vi i Forsvik där det var marknad. Vi kom hem med marknadsgodis (det var typ därför vi åkte dit). Sedan hälsade vi även på Miras (Teddys syster ni vet?) matte och fikade och sådär :) 

Idag har vi hälsat på faster Lotta och gammelmoster Gerd och fikat hos de också! Lotta hade flera söta valpar hemma hos sig också, så där fastnade vi ett tag.
Så vi har hunnit med en hel del! Det blev en riktig fikahelg :) 

Kram!


 
 

Vattenkrig och sommarfest

Hej!

Åh, vad kul det var att jobba idag! Och så roligt att alla barnen kände igen mig! Det har varit fint väder så vi har varit ute hela dagen. Skönt! Alla barnen hade med sig badkläder (eftersom det är simskola på somrarna) så det blev vattenkrig på eftermiddagen.

Efter att en nedgrävd Frida tagit sig upp ur all sand fick jag åka hem och hämta mamma på hennes jobb där de hade sommarfest. Självklart var jag tvungen att gå ut och hälsa på mina f.d. arbetskamrater! Där fick jag prova på att skjuta med luftgevär för första gången, och det gick jättebra!
De sa att jag var duktig, så det känns bra ;) 


Kram!
 
 

Mini-semester!

Hej!

Efter en liten trevlig mini-semester i Växjö är det nu dags att säga adjö till ledigheten för imorgon ska jag jobba.
 
Jag jobbar dock bara fem dagar (vad jag vet nu i alla fall) de kommande 2 veckorna, och sen är det ledigt igen så det känns inte särskilt tungt att gå till jobbet imorron! ;) 


Kram!