Onsdagsfotboll

Hej! 

När jag och Solle skulle gå en sväng runt sjön igår på eftermiddagen såg vi att solen tittade fram lite emellanåt. Åh, vad trevligt, tänkte vi och traskade på. Vi hann inte komma mer än 100 m innan det började regna...så typiskt! Men det var en trevlig promenad i alla fall.

Senare på kvällen blev det som sagt fotboll. Resultatet var inte så jättekul men sällskapet var himla trevligt! 

Nu är det dags att gå en långis med hundarna! 

C'ya! 

En fin tisdag

Hallå hallå! 

Igår var jag himla trött på förmiddagen men kom ändå ut på en långpromenad med Louise och hundarna vid elva. Ganska skönt!
När jag kom hem hade jag tvättid och sprang mellan tv:n och tvättstugan som en galning. Men jag hann i alla fall se Kalla ta VM-guld! :) 

Efter det kom Solle, Basse, Victor och Martin hit och då åkte vi upp till Grands en stund. Sen hamnade vi allihop hos Victor och Basse en sväng innan jag och Solle åkte tillbaka hem till hundarna. Då tog vi med de upp till Louise på kvällen och fikade. Så mysigt! Det var en riktigt fin tisdag med andra ord! 

Idag blir det lite skidor samtidigt som jag sitter och pluggar lite (önska mig lycka till..det behöver jag nog) och sen får vi se om det kommer lite folk hit ikväll för att se på fotboll :) 

Kram! 


Åter i Växjö

Hej!

Nu är jag tillbaka i Växjö, men nu har jag fått med mig hundarna ner! Igår slappade vi bara när vi kom fram, men idag efter skolan så var vi ute på en långis med Solle. Himla kul!
 
Annars har jag städat litegrann och ska väl snart ut på ytterligare en sväng med hundarna.
 
Men vet ni vad jag möttes av igår när jag kom hem?! Någon idiot hade ryckt upp alla brevlådor så att låset på de hade gått sönder. Alla brevinkasten var helt sneda och jag kunde precis stänga mitt igen. Det är dock många som inte kan det, så hoppas de fixar det snart! Man vill ju inte att någon går och snor ens post liksom...
 
Kram!