Shopping och Ikea

Hej!

I fredags kom som sagt Tinis till oss och sov över, eftersom hon hade varit och jobbat i gbg under dagen. Vi spelade spel, åt god mat och slappade på fredagskvällen och i lördags var vi på stan och shoppade medan Victor jobbade. :)

Igår var jag och Victor på Ikea och norpade åt oss den sista tv-bänken som vi hade kollat på sedan tidigare. Sen var det bara att snickra ihop den när vi kom hem, och gud vad bra det blev! Vi är så nöjda, för nu kan vi äntligen dölja skrivaren och slipper ta ut den varje gång vi ska skriva ut någonting!

Annars slappade jag ganska mycket, medan Victor pluggade en del. Det var en mysig första advent ändå :)

Kram!

 

Redan torsdag

Hej!

Redan torsdag! Den här veckan har gått fort, hoppas resterande veckor också blir lika bra och går lika fort fram till jullovet :)

Imorgon är det black Friday så då ska vi handla lite julklappar tror jag. Sen kommer Tina på besök också, vilket ska bli himla trevligt! Vi kanske åker in och går på Liseberg på lördag, men det får vi se :)

Nu ska jag hem och planera önskade resor, det är alltid så kul!

Kram!

Fuskisar

Hej!

Veckan har hittills gått väldigt fort och just nu går det väldigt bra på jobbet. Någonting lossnade efter höstlovet, nu har de förstått att de faktiskt går i skolan :)
Dock är det fruktansvärt jobbigt att gå upp klockan sex varje morgon ;)

Igår slutade jag sent, men Victor hade fått för sig att vi skulle sätta igång med den stora julstädningen och ta upp lite ljusstakar och sådant, så det var ju bara att sätta igång då. Han har tjatat i två veckor på att få upp lite julgranen, och nu är det ju i alla fall snart 1:a advent, så det fick vara okey :)

Nu ska vi handla efter jobbet och sen får vi se vad vi gör ikväll. Slappar förmodligen!

C ya!