Dödslång opponering

Hej! 

Igår pluggade jag en hel del i solen och blev lite röd, men eftersom det är den enda färg jag fått i år så var jag ganska nöjd ändå. 

Annars var det förberedelser inför dagens resa som skulle förberedas. Packning, tvätt handling inför grill med klassen och så vidare. 

Idag gick jag upp redan vid kvart i fem för att åka till Växjö ca 40 min tidigare. Det gick förvånansvärt bra faktiskt, men nu är jag helt slut. Opponeringen började vid 9 och slutade inte förrän strax efter 15, och då hade vår handledare bestämt att vi skulle ha handlesarmötet efter det. 
Opponeringen gick väl hyfsat men de som opponerar på oss var ovanligt hårda tyckte vi. När de var klara frågade vi oss om uppsatsen verkligen var så dålig som de sa. Men enligt vår handledare så ska vi inte lyssna så jättemycket på de, så det var ju skönt att höra! Dock har examinatorn en del synpunkter som vi ska rätta till illa kvickt för att kunna lämna in den nästa vecka :) 

Utöver dåliga opponerare och en mängd kommentarer från examinatorn så har eftermiddagen/kvällen ändå varit himla härlig. Vi har grillat och spelat kubb med klassen nu ikväll och har haft det jättemysigt! :) 

Nu ska vi inte göra något alls, utan ska nog snart gå och lägga oss! Vi är helt slut! :) 

Kram! 

Fotbollshelg

Hej! 
 
Det blev ganska snabba ryck när jag fick åka upp till Solna med mamma, men kul ändå! Strax efter nio gick bilen mot Stockholm och väl hos Tompa gick vi ut med hundarna och åt pizza. Sen var det bara att bege sig not Friends och möta upp Finnström och kolla på fotboll :) 
 
Efter fotbollen handlade vi på vägen hem och sen var det bara slappishäng i soffan som gällde. Jag är fortfarande sjukt förkyld och är rätt hängig och seg, men det var kul att komma upp en sväng i alla fall! 
 
Idag tog vi det lugnt på morgonen, gick ut med hundarna och åkte hem igen vid halv ett. Egentligen borde jag nog plugga lite, men är så sjukt slö och orkar verkligen inte idag. Får plugga extra hårt imorgon istället.
 
C ya! 
 

Middag och sjuklingar

Hej! 

Igår pluggade jag litegrann, men sen bestämde jag och mamma oss för att åka till färgaffären och köpa färg till utemöbler + köksmöbler som jag och Victor ska måla om. Vi ska ha de till vår flytt men kände att de behövde fräschas upp litegrann, så att de är i klass med övriga lägenheten sen ;) 

Hur som helst tvättade vi i alla fall av de gamla utemöblerna sen näe vi kom hem, och nu står de på torkning ute i boden, redo att målas snart. 

Annars hade vi en lugn kväll, och jag somnade framför soffan ett par timmar på kvällen. Är förkyld igen så krafterna tar slut rätt fort. 

Idag har jag i alls fall bakat krämbullar och pluggat! Och så åkte jag till Carro på eftermiddagen för att käka middag och kolla på film! Lika trevligt som alltid! :) 

När jag kom hem fick jag veta att pappa blivit sjuk och därför inte kan åka upp till Solna med mamma imorgon, vilket var planen. Så därför får jag åka med istället eftersom det blev en fotbollsbiljett över då. Det tackar man ju inte nej till! Men tycker ändå synd om stackars pappa! 

Nu måste jag sova, eftersom bilen går rätt tidigt imorgon bitti :) Kram!