Tjolöholm och Varberg

Tjabba!
 
Jo, äventyren som Växjöligan var ute på var en riktig succé, ska ni veta! Vi började tidigt på morgonen för att åka till Tjolöholms slott och gå på slottvisning, gå i den fina trädgården och käka köttbullar för att senare åka ner till Varberg där vi skulle spendera natten.
Vi åt ännu mera god mat, kollade in stan litegrann och spelade kort och hade det himla mysigt!
 
I tisdags åkte vi till Varbergs fästning och gick en guidad tur där jag och Tina fick vara med och "skådespela" litegrann. Inte för att vi fick göra särskilt mycket, men att spela en fredslös greve som rymmer till Norge är ju aldrig fel! ;) Och tina blev kung av Sverige, vilket inte är särskilt dåligt det! 
 
Vi hade det superbra i alla fall, och på eftermiddagen någon gång var det dags att åka hem. Senare på kvällen gick jag ut med Quan, Victor, Marcus och några till eftersom det var ett Pokemonevent. Det var kul att träffa de allesammans igen!
 
Och igår kom Maulo hit på besök för första gången! Det var kul att träffas igen, och det är skönt att det alltid är som det brukar vara, även om vi inte ses särskilt ofta. :) 
 
Idag jobbar Victor och jag gör ingenting mer än att läsa, spela piano och spela sims idag. En sån här dag har jag inte haft på evigheter, och det är väl meningen att man ska ha sånna också på sin semester? 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: