Spelkvällar och shoppingrundor

Hej! 

Den här helgen har varit superbra! I fredags kom Tinis hem till mig och vi hade en lugn eftermiddag innan hela Växjöligan samlades. Då var det dags att laga lite mat och nä Victor kom hem strax efter åtta så käkade vi, drack gott vin och spelade lite TV-spel!. Supermysigt! 

I lördags åkte vi runt halva Göteborg (kändes det som) och shoppade på IKEA bland annat. Sen åkte vi till Angered och strosade omkring lite, innan vi tog en omväg runt Kvibergs kaserner hem. 
Då slappade vi litegrann i soffan innan vi började med vår spelkväll som skulle bli ca. 8 timmar lång! Vi käkade sushi och spelade spel och åt massa annat gott hela kvällen. 
Strax innan tio kom Ted och en timme senare tittade Marcus in också! Supertevligt! Vid två gick de hem igen, och vi kunde lägga oss och sova, supertrötta som vi var! ;) 

Igår åkte tjejerna hem ganska tidigt eftersom Carro hade fotbollsmatch, så jag och Victor skjutsade Linnéa till Hisingen så hon fick shoppa lite stora grejer, som man behöver ha bil för att kunna ta hem igen! :) 
Sen följde vi med henne upp och lekte med hennes barn lite, innan vi åkte till Quan, Ida och tvillingarna för att käka middag med Oliver, Hayk, Basse och Emelie! Jättemysigt där med! 

Idag har ännu en vecka på jobbet börjat, och nu är det dags för alla utvecklingssamtal! Jippie! Sen är det även möte med specialpedagoger och förstelärare i svenska i eftermiddag, superkul det med! Men förhoppningsvis går det bra! 

Hoppas ni haft en fin helg ni också, och att ni får en bra vecka! 

Kram! 

 

Kommentera här: